Rijbewijs halen bij Rijschool Vleuten

Leukste rijlessen in Vleuten en omgeving

Wil je nu beginnen met het behalen van je rijbewijs? Dan ben je bij Rijschool Vleuten aan het juiste adres! Rijschool Vleuten geeft al jarenlang rijles in Vleuten en omgeving. En door onze ervaring weten wij dan ook ongeveer op welke locaties het praktijkexamen plaats zal vinden. Daar krijg je dan ook les van Rijschool Vleuten zodat je van te voren goed voorbereid bent op het echte werk.

Contact
Rijschool Bilthoven

Heb je ook faalangst? Bel Rijschool Vleuten!

Rijschool Vleuten is de professionele rijschool in Vleuten als het gaat om het les geven aan leerlingen die faalangst hebben. Wij hebben al meerdere leerlingen gehad die faalangst hebben. Tot nu toe mogen we met trots zeggen dat ze allemaal in 1 keer zijn geslaagd zonder problemen.

Bepaal zelf je rijlessen bij Rijschool Vleuten

Rijschool Vleuten is erg flexibel als het gaat om de lestijden of meerdere keren per week lessen. Wij Rijschool Vleuten adviseren onze leerlingen om meerdere keren per week lessen af te nemen zodat je alles nog kan onthouden van de vorige lessen. Bel snel voor een afspraak!

Ook een theoriecursus bij Rijschool Vleuten?

Wil je een theoriecursus volgen maar weet je niet waar? Rijschool Vleuten heeft een eigen Theorieschool waar jij binnen 1 dag kan slagen. Eerst krijg je les in Utrecht waar onze theorieschool plaats vindt. Deze les krijg je door iemand die gespecialiseerd is en een verleden heeft bij CBR.