Wil je meteen starten met je rijbewijs?

Begin snel bij Rijschool Vianen!

Tegenwoordig hoef je geen 18 jaar meer te zijn om te beginnen met je rijbewijs, want vanaf 16,5 jaar kan je al beginnen! Begin met je theorieexamen en wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk kan beginnen met je praktijkexamen. Je theorie examen is 1/5 jaar geldig, in die 1/5 jaar moet je je praktijkexamen halen. Wanneer je dat niet doet, telt je theorie niet meer en moet je die over doen! Voor meer informatie kan je gerust bellen met Rijschool Vianen.

Contact
Rijschool Bilthoven

Vaste rijinstructeur bij Rijschool Vianen!

Telkens een andere rijinstructeur kan nogal voor wat verassingen zorgen bij leerlingen. Met zoals de vraag wie zal het nou weer zijn. Dit wordt niet door elke leerling prettig gevonden, daarom kiezen wij voor een vaste instructeur.

Flexibiliteit van Rijschool Vianen mag er zijn!

De leerlingen die Rijschool Vianen vaak krijgt zijn leerlingen die het meestal druk hebben en niet echt vaak tijd kunnen maken voor een rijles. Rijschool Vianen weet dat en zorgt ervoor dat jij rustig stap voor stap je rijbewijs kan halen.

Lesmethode weten van Rijschool Vianen?

Rijschool Vianen mag met een gerust hart trots zijn op haar unieke lesmethode. De leerlingen zullen veel sneller slagen bij Rijschool Vianen dan bij een ander rijschool. Neem een proefles bij Rijschool Vianen en ervaar zelf de lesmethode.