Ben je ouder dan 16,5 en wil je rijlessen?

Bij Rijschool Maarssen les je al vanaf 16,5 jaar

Rijschool Maarssen geeft haar rijlessen aan leerlingen vanaf 16,5 jaar. Eerst beginnen we met een proefles bij Rijschool Maarssen, vervolgens wordt erin gekeken hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Daaruit wordt bepaald hoeveel je rijbewijs gaat kosten. Als het gaat om de tarieven dan is Rijschool Maarssen de goedkoopste en leukste Rijschool om te lessen. Wil jij beginnen met rijlessen bij Rijschool Maarssen bel dan snel of vraag een offerte aan via de website.

Contact
Rijschool Bilthoven

Faalangst? Rijschool Maarssen helpt je daarbij!

Heb je faalangst? Dat is helemaal geen probleem voor Rijschool Maarssen! Onze ervaren rijinstructeurs zijn daar juist gespecialiseerd in. Eerst wordt er gekeken naar de oorzaak van de faalangst. Op basis daarvan wordt er op gelest om je zenuwen te beheersen. Met onze rijinstructeur zal jij je beter op je gemak voelen en beter scoren op je praktijkexamen!

Wil je een starterspakket bij Rijschool Maarssen?

Veel leerlingen hebben nog nooit in een auto gereden. Dat lijkt ons ook logisch want je hebt je rijbewijs nog niet. En toch zijn er een aantal leerlingen die wel eerder al in een auto hebben gereden. Mocht jij nog nooit achter het stuur hebben gezeten dan kan je bij Rijschool Maarssen ook kiezen voor een starterspakket. Hierin krijg je van A tot Z alles duidelijk uitgelegd. Wil jij ook je rijbewijs halen bij Rijschool Maarssen? Van rijlessen op eigen tempo tot spoedcursus in Maarssen, het kan bij ons allemaal! Wil je graag een proefles in Maarssen of omgeving? Bel of mail ons voor meer informatie.

Theoriecursus mogelijk bij Rijschool Maarssen

Rijschool Maarssen biedt ook een theoriecursus aan voor haar leerlingen. Onze theorieschool bevindt zich  in Utrecht. Ben je op zoek naar een theoriecursus? Stop dan meteen met zoeken want bij Rijschool Maarssen ben je op het juiste adres voor je theoriecursus! 100% slagingsgarantie want wij hebben een unieke lesmethode daarvoor!