Veilig de weg op met Inzicht, rijschool in Lelystad!

Ben je op zoek naar een rijschool in Lelystad en omgeving? Maak kennis met Rijschool Inzicht, dé rijschool waar je terecht kunt voor rijlessen en waar je op een veilige en verantwoorde manier jouw rijbewijs B haalt. Ben jij klaar om de weg op te gaan?

Wie zijn wij?

Wij zijn Rijschool Inzicht. Een rijschool met ervaren instructeurs die samen met jou ervoor zorgen dat jij met een goed en vertrouwd gevoel de weg op gaat. Het doel is om jou op te leiden tot een veilige weggebruiker die snel kan anticiperen op situaties op de weg en andere weggebruikers. We hebben enige jaren ervaring, waardoor we je op een betrouwbare en succesvolle wijze kunnen opleiden tot een zelfbewuste en betrouwbare bestuurder. Bij ons kun je kiezen uit diverse pakketten, variërend van 10 tot 40 rijlessen, inclusief tussentijdse toets, examengarantie en praktijkexamen. Ieder persoon is anders. De een heeft meer rijlessen nodig als de ander. In een proefles bekijken we samen met jou hoeveel rijlessen je verwacht nodig te hebben voor het behalen van jouw rijbewijs. Op die manier kies je een pakket dat volledig bij jouw kunnen en wensen past.

Onze voordelen

11055304_358318861032705_1432922496003923574_oWanneer je op zoek bent naar een rijschool in Lelystad, wil je er zeker van zijn dat het een goede rijschool is. Om een goed resultaat te bereiken, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt achter het stuur. Waarom kiezen voor Rijschool Inzicht?

  • Kwaliteit en jouw persoonlijke wensen staan voorop
  • Gunstige pakketprijzen, betalen in termijnen mogelijk
  • Hoog slagingspercentage
  • Goed opgeleide, professionele instructeurs die rustig en geduldig zijn
  • Snel je rijbewijs halen tijdens een spoedcursus
  • Geen lange wachttijden
  • Je wordt thuis opgehaald en weer weggebracht
  • Goede bereikbaarheid
  • Geen administratiekosten/inschrijfgeld

Meer weten of proefles volgen?

Maak kennis met Rijschool Inzicht, onze rijschool voor Lelystad en omstreken. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem contact op voor meer informatie. Wil je een proefles volgen? Je bent van harte welkom om een rijles in Lelystad te volgen. Bel of mail ons, we zijn van 8.00 tot 21.00 telefonisch bereikbaar.

 

  Contact         Tarieven