Met een goed gevoel achter het stuur!

Rijschool in Leidsche Rijn en omgeving

Rijschool Leidsche Rijn vindt het erg belangrijk dat haar leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens het lessen voor hun rijbewijs. Wanneer de leerling zenuwachtig is kan dat invloed hebben op de aantal lessen, dus ook op de tarieven die je dan gaat krijgen voor je rijbewijs. Rijschool Leidsche Rijn denkt daarom ook graag met je mee, dat is wat ons ook zo uniek maakt. Vraag nu een offerte aan of bel voor meer informatie!

Contact
Rijschool Bilthoven

Rijschool Leidsche Rijn denkt aan alles

Rijschool Leidsche Rijn is zo flexibel dat zij ook meedenken met studenten die hun rijbewijs zelf moeten betalen. Daarom denken wij graag mee over de betaalwijze die jij graag wilt. Je kan bijvoorbeeld per les betalen bij Rijschool Leidsche Rijn, of je betaald je pakket in termijnen.

Vrienden/familie korting Rijschool Leidsche Rijn

Ben jij een leerling van Rijschool Leidsche Rijn en heb je vrienden of familie leden die ook hun rijbewijs willen halen? Dan ben je Rijschool Leidsche Rijn aan het juiste adres. Wanneer jij een nieuwe leerling, vrienden of familie leden regelt krijg je  korting van Rijschool Leidsche Rijn.

Spoedcursus volgen bij Rijschool Leidsche Rijn

Ben je op zoek naar een spoedcursus bij Rijschool Leidsche Rijn? Dan kunnen wij je hiermee verder helpen! Het voordeel van een spoedcursus is dat je gewoon het zelfde bedrag betaalt als een normale les. Vraag naar de voorwaarden en regel een duidelijke planning met je rijinstructe