Rijschool in Houten: op een leuke manier je rijbewijs halen

Ben je op zoek naar een rijschool in Houten en wil je op veilige, comfortabele maar ook leuke manier je rijbewijs halen? Dan zit je goed bij Rijschool Inzicht.

Voordelen

Je kiest voor Rijschool Inzicht omdat:

  • we een hoog slagingspercentage hebben
  • we rij-opleidingen op maat hebben
  • je ook ‘s avonds en op zaterdag rijlessen kunt volgen
  • we werken met deskundige, ervaren en gezellige rij-instructeurs
  • je lest in een comfortabele, nieuwe lesauto
  • je thuis wordt opgehaald en ook weer thuis wordt afgezet

Rijschool Houten

Spoedopleiding

Wil je in zeer korte tijd je rijbewijs halen? Dat kan ook bij rijschool Houten met een spoedcursus. Eerst wordt tijdens een proefles bekeken wat jouw basisniveau is op het gebied van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Op basis daarvan kunnen we bepalen hoeveel lessen je nodig hebt. Vervolgens wordt een planning gemaakt. Als je vervolgens de weg op gaat, rij je maximaal 3 a 4 uur per dag. Langer is niet aan te raden omdat je dan niets meer opneemt en concentratie en motivatie ook snel afnemen.De prijsles is gratis. Het geschatte aantal lessen is een indicatie.

Naast de spoedopleiding kun je ook een reguliere rij-opleiding volgen bij onze rijschool in Houten en omgeving. Je kunt al starten met rijlessen als je 16,5 jaar bent. Daarnaast hebben wij speciale rij-opleidingen voor mensen met ASS, ADHD en faalangst. Ook zijn er cursussen voor gevorderden en opfriscursussen.
Start met je rijlessen bij Rijschool Inzicht en meld je aan voor een proefles. Onze deskundige en ervaren rij-instructeurs leren je graag op enthousiaste wijze alles over autorijden en helpen je veilig op weg.

  Contact         Tarieven