De leukste Rijschool in De Uithof?

Bij Rijschool De Uithof zit je goed!

Rijschool De Uithof is een leuke, voordelige maar vooral ook veilige rijschool. Wij hebben al jarenlang ervaring met rijlessen geven en al onze chauffeurs zijn zeer bekwaam. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen comfortabel zijn tijdens de lessen en zich op hun gemak voelen tijdens de rijlessen. Wij geloven dat als een leerling zich goed voelt tijdens de lessen dat de resultaten ook veel sneller en beter zullen komen!

Contact
Rijschool Bilthoven

Bang om te beginnen, of om te falen?

Vind je de spanning moeilijk of heb je een vorm van faalangst,  bij rijschool De Uithof hoef je daarover geen zorgen te maken! Wij hebben hier al veel ervaring mee en weten precies hoe we hier mee om moeten gaan. Wij stellen de leerlingen tot rust en kijken goed naar jouw persoonlijke kwaliteiten.

Nog nooit auto gereden, of al ervaring?

Bij rijschool De Uithof maakt het niet uit, wij houden namelijk rekening met onze leerlingen. Wanneer wij merken dat het tempo bij een leerling hoog ligt passen wij ons daarop aan, en andersom natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat leerlingen een op maat gemaakte rijopleiding krijgen.

In een keer slagen voor je theorie examen?

Veel leerlingen hebben moeite met hun theorietoets, als oplossing daarvoor hebben wij een unieke theoriecursus samengesteld . Deze speciale lesmethode bied de leerlingen een slagingskans van 100%.  Nog aan het twijfelen, of vele uren aan het leren stop! en meld je aan.