Kwaliteit Rijschool in De Meern?

Betrouwbare en fijne lessen van Rijschool De Meern!

Kom jij uit De Meern en omstreken en zoek jij een leuke rijschool met voordelige tarieven? Dan ben jij bij Rijschool De Meern op het juiste adres! Bij Rijschool De Meern kan jij al beginnen met rijlessen volgen vanaf 16,5 jaar. Wij bieden verschillende pakketten aan en ook hebben wij spoedcursussen, en een theoriecursus waarbij wij een 100% slagingsgarantie garanderen. Twijfel niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op!

Contact
Rijschool Bilthoven

Rijschool De Meern houd rekening met jou

Wij bij Rijschool De Meern vinden het erg belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke kwaliteiten. Tijdens de lessen letten wij erg op waar jij goed in bent, en waar jij nog ondersteuning nodig hebt. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld ook voor dat je altijd met dezelfde rijinstructeur rijd. Ga naar onze site of bel ons voor meer informatie.

Binnen 1 week slagen bij Rijschool De Meern!

Bij Rijschool De Meern bieden wij een unieke spoedcursus aan waarmee je binnen 1 week kan slagen zonder dat je veel meer hoeft te betalen voor de lessen. Je krijgt dan 4 tot 5 keer les per week en met zeer veel aandacht en een goed tempo dat jij ook kan bijhouden. Snel je rijbewijs halen? Neem vandaag nog contact met ons op via de site, of bel ons!

Ervaren rij instructeurs bij Rijschool De Meern

De rijinstructeurs van Rijschool De Meern hebben veel ervaring met lesgeven aan allerlei soorten leerlingen, jong & Oud. Wij weten hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij bij ons comfortabel en op je gemak achter het stuur zit tijdens de lessen maar ook op het praktijk examen. Met onze ervaring is je rijbewijs halen.