Welke pakket moet ik eigenlijk nemen?

Rijschool De Bilt helpt je graag met een pakket!

Weet je niet welk pakket je moet kiezen bij Rijschool De Bilt. Of wil je meer informatie over een pakket waar je aan twijfelt? Rijschool De Bilt kan je helpen met het juiste pakket voor jou! Door een proefles te nemen kunnen wij bepalen welke het juiste pakket is die bij jou past! Ook als je kiest voor een spoedopleiding zorgt Rijschool De Bilt ervoor dat jij op een snelle manier en vooral veilige manier de Nederlandse wegen op kunt gaan!

Contact
Rijschool de Bilt

Rijopleiding op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen. Rijschool Utrecht vindt het belangrijk om al zijn leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij onze gezellige rijschool in Utrecht zijn. Vergelijk rijscholen in Utrecht en je zult zien dat wij staan voor kwaliteit.

Beginnen vanaf 16,5

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij Rijschool Utrecht ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar of ouder bent.