Wil je ook veilig de weg op met Rijschool Bilthoven?

Rijschool Bilthoven staat garant!

Bus, trein, tram, fiets, scooter, lopend etc.. Vindt jij het ook allemaal genoeg geweest? Wil jij ook liever een rijbewijs? Dan ga je kijken naar de prijzen van rijscholen in de buurt. Rijschool Bilthoven is de ideale Rijschool in Bilthoven wanneer het gaat om veilig en kwalitatief lessen. Rustig, snel, normaal, hoe dan ook je slaagt altijd bij Rijschool Bilthoven. Heb je vragen of wil je meer weten over de rijlessen van Rijschool Bilthoven? Bel snel en we helpen je graag!

Contact
Rijschool Bilthoven

Voel je in je eigen auto bij Rijschool Bilthoven

Rijschool Bilthoven vindt het enorm belangrijk dat jij je goed voelt tijdens het lessen voor je rijbewijs. Daarom kan je onze instructeurs zien als een “vriend” van je en helpen ze je graag met allerlei onderwerpen die gaan over het rijlessen.

Wat is een voordeel van Rijschool Bilthoven

Bij veel rijscholen moet je vaak wachten voordat je mag lessen. Dat duurt soms 3 dagen en soms wel een week! Bij Rijschool Bilthoven zijn er geen wachttijden en kan je direct beginnen met je rijopleiding en die binnen een week te halen!

Wanneer kan ik beginnen met rijlessen?

Vanaf 16,5 jaar kan je beginnen met rijlessen bij Rijschool Bilthoven. Dan ben je zo jong en moet je je rijbewijs zelf betalen, ook daar denkt Rijschool Bilthoven aan. Want bij ons kan je in termijnen betalen, dat maakt het makkelijker toch?