Rijlessen in Utrecht bij de leukste rijschool

Wil je rijlessen in Utrecht volgen en op een snelle en veilige manier je rijbewijs halen? Dan is Rijschool Inzicht voor jou een goede keuze. Wij zijn al jaren het adres voor het volgen van geslaagde rij-opleidingen in Utrecht en omgeving.

Waarom kies je voor Rijschool Inzicht?

  • Hoog slagingspercentage
  • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag rijlessen mogelijk
  • Altijd een rij-opleiding op maat
  • Deskundige rij-instructeurs
  • Rijles in een nieuwe comfortabele lesauto

Bij Rijschool Inzicht kun je rijlessen in Utrecht volgen vanaf 16,5 jaar. Daarnaast hebben we speciale rijopleidingen voor mensen met ASS, ADHD of faalangst. Ook kun je een rijopleiding voor gevorderden of opfriscursus volgen.

 

TheoriecursusRijlessen Utrecht

Je kunt ook een theoriecursus volgen bij Rijschool Inzicht. Na een dag theoriecursus haal je gegarandeerd het theorie-examen binnen een dag. Dit komt door onze eigen lesmethode waarbij we alle vragen met je oefenen en ezelsbruggetjes gebruiken die gemakkelijk te onthouden zijn.

Onze rij-instructeurs zijn ervaren, flexibel, gezellig en enthousiast. Ze staan klaar om jou alles te leren over autorijden om je zo veilig op weg te helpen.

Om in te kunnen schatten hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket voor jou geschikt is, raden we je aan om eerst een proefles te volgen. Zo krijg jij een beter beeld van onze rijschool en kunnen wij jou adviseren welk pakket het beste bij jou past.
Neem contact met ons op voor een gratis proefles en start met je rijlessen in Utrecht.

  Contact         Tarieven