Rijschool Inzicht, voor rijles in Lelystad en omstreken

Wil jij rijles in Lelystad volgen? Dan ben je bij Rijschool Inzicht aan het juiste adres. Onze lessen worden gegeven voor deskundige en professionele instructeurs die het beste met je voor hebben. Wij houden rekening met jouw niveau en behoeften, zo weet je zeker dat je op een veilige en verantwoorde manier jouw rijbewijs in Lelystad behaald.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop13907152_500409123490344_5797592017689876949_n

Het verkeer is een serieuze zaak. Het is belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn en op tijd kunt anticiperen op andere bestuurders en bepaalde situaties. We gaan dan ook serieus met onze rijlessen om, op een veilige en verantwoorde manier helpen wij jou de weg op. Natuurlijk is ieder persoon verschillend, de een heeft meer rijlessen nodig dan de ander. Onze rijles in Lelystad wordt dan ook volledig op jou afgestemd. We kijken niet alleen naar het aantal verwachte benodigde rijlessen, maar besteden ook aandacht aan specifieke vaardigheden die je moeilijk vindt. Zo weet je zeker dat je op een verantwoorde manier jouw rijbewijs haalt.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Onze instructeurs zijn opgeleide en deskundige mensen die jou helpen het beste uit jouw rijopleiding te halen. Rijlessen kunnen worden ingepland op zowel doordeweekse dagen als in het weekend. Je wordt thuis opgehaald en na de les ook weer thuis gebracht. Wil je weten hoeveel rijlessen jij nodig hebt om jouw rijbewijs te behalen? Maak dan eens een afspraak voor een proefles. We kijken dan samen met jou naar jouw niveau en bepalen vervolgens hoeveel lessen jij nodig hebt. We hebben diverse rijlespakketten vanaf 10 tot 40 lessen, inclusief tussentijdse toets, examengarantie en praktijkexamen.

Maak nu een afspraak via de telefoon of de mail en ervaar rijles in Lelystad bij Rijschool Inzicht.

 

  Contact         Tarieven