Over ons

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Waarom kiezen voor ons

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een rijopleiding op maat
  • Deskundige rij-instructeurs
  • Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto
  • Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.
  • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet.

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.

Want wij geven de kwaliteit die jij eist !

Rijschool Inzicht heeft lesauto’s tot haar beschikking die bestaan uit luxe automobielen van het merk Volkswagen, Fiat en Toyota. Deze auto’s zijn voorzien van alle luxe extra’s zoals ABS, ASR (anti-slipregeling), airbags, cruisecontrol, elektrische ramen, electrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, in hoogte verstelbaar stuur, airco en natuurlijk voor het vernieuwde examen een navigatiesysteem. In de lesauto wordt beslist niet gerookt.

Deze lesauto’s staan garant voor:

  1. Betrouwbaarheid

  2. Luxe rijeigenschappen

  3. Stijlvol design
  4. Comfort & Veiligheid

[]
1
Inschrijven Rijschool Inzicht

Waterwijzer 80

8224 AS Lelystad

Nederland


030-268 52 36


BTW-nr.: 177172447B01

KVKnr. : 30200709

Naam
Uw bericht
0 / 900
Previous
Next