Merel

Uit Utrecht

Ik vond het een hele zoektocht om de juiste rijschool te vinden, en vooral de juiste instructeur. Ik wilde graag les krijgen van een ervaren instructeur die plezier heeft in zijn werk. Via-via kreeg ik Theo Westerveld getipt. De tipgever vertelde me dat Theo een ervaren instructeur is, met veel gevoel voor humor en ook nog eens een Rotterdams accent. Dat paste helemaal bij mijn wensenlijstje! Ik heb Theo gemaild. Na nog geen uur later kreeg ik al een telefoontje van een enthousiaste Theo, die mij bedankte voor mijn leuke mail. Hij gaf ook meteen aan dat ik zeker bij hem mocht komen lessen. Theo is inderdaad iemand met al jaren ervaring. Ik heb hele leuke lessen gehad, waar altijd in gelachen, maar ook hard gewerkt werd. Ik vond het persoonlijk best spannend om te rijden en was soms onzeker in het verkeer. Theo heeft mij daarin weten uit te dagen door naast het ‘kunstje autorijden te leren’ ook naar mijn persoonlijke rijgedrag te kijken. Leerdoel hierin was voor mij wat assertiever te worden in het verkeer. Theo kijkt naar wie hij naast zich heeft zitten en past zijn lessen daarop aan. De één zal wat rustiger moeten, de ander juist wat vlotter. En heel belangrijk wat ik ook heb geleerd, is ervan te genieten en het rijden ook leuk te vinden. En uiteindelijk in één keer geslaagd!

Rijschool Nieuwegein

Ries

uit IJsselstein

Geweldige instructeur die hoge doelen stelt – die je vervolgens met gemak haalt!

Binnen 10 weken heb ik bij Theo mijn rijbewijs gehaald – in 1x geslaagd voor theorie & praktijk. Theo is niet alleen een effectieve instructeur, hij zorgt er ook voor dat je altijd met vertrouwen in de auto zit. Ik heb nooit gestresst in de auto gezeten, vanaf minuut 1 was autorijden een groot plezier! Theo is ambitieus en wil graag elke les een stap zetten. Hij geeft je daarbij ruimte voor je eigen inschatting, maar blijft oplettend en weet precies wat er nog beter kan en moet. Door de lessen van 2 uur heb je ook alle tijd om de fouten die je maakt nog dezelfde les te herstellen. Er was ook alle ruimte voor het inplannen van rijlessen, waardoor ik op elk moment van de dag elke situatie wel eens heb geoefend. Dit kwam me goed van pas op het examen. De rijles in Amsterdam was het hoogtepunt van mijn rijlessen: de dag voor het examen 3 uur zelfstandig door Amsterdam rijden, ondanks dat de les ervoor niet heel erg goed ging merkte ik in Amsterdam dat ik meer dan klaar was voor het examen, waardoor ik tijdens het afrijden mijn beste rijden kon laten zien! Ik had met geen andere instructeur dan Theo mijn rijbewijs willen halen en raad hem aan iedereen aan!

knipsel

Nadia

uit Utrecht

Rijlessen met Theo

Ik heb in 3 korte maanden mijn rijbewijs gehaald met behulp van Theo! De rijlessen waren erg gezellig en ok voelde me altijd op m’n gemak. Theo blijft na jarenlange ervaring ook zichzelf verbeteren en roest niet vast om leertechnieken zoals andere instructeurs dat wel zouden kunnen doen. Ondanks de korte periode van 3 maanden, was het mogelijk om goeie tijden uit te zoeken! De twee uur durende rijlessen vond ik heel fijn omdat een uur gewoonweg te weinig is. Al met al, ontzettend tevreden en zeker een aanrader!

nadia

Judith

uit Houten

Elke les een leerzaam feestje:)

De lessen bij Theo waren zeer leerzaam. Doordat ik wat onzeker ben, vond ik het doodeng. Theo hielp mij hierbij en haalde mij over de streep, waardoor ik meer lef heb kunnen tonen tijdens mijn rijden. Theo weet heel goed waar hij het over heeft en hij helpt je als je iets lastig vind. Hij is altijd vrolijk en zo is elke les een feestje. Ondanks dat ik een drukke student ben, heb ik elke week weer mijn lessen in kunnen plannen, omdat Theo zo flexibel is. Ik zou zeggen: neem een proefles en ervaar zelf! En deel je mening met anderen.

judith

Alexander

uit Bilthoven

Theo; vakman met een hart voor mensen

Toen ik amper een half jaar geleden begon met rijlessen volgen bij Theo, had ik nooit gedacht dat ik zo snel en voorspoedig mijn rijbewijs zou kunnen halen. Ik heb Theo leren kennen als een bevlogen persoonlijkheid, als een vakman met tientallen jaren ervaring, maar vooral als iemand met het hart op de juiste plaats. Theo voelt als geen ander aan wat je op welk moment nodig hebt: een pluim voor de dingen die je goed doet, of een preek (vaak terecht) als je de boel aan het verprutsen bent. Maar het mooie is: alles is erop gericht om jou zo goed mogelijk klaar te stomen voor het examen, en met dat doel voor ogen leeft Theo met je mee. Hoewel ik het rijden vaak spannend vond, heb ik een buitengewoon gezellige tijd gehad met Theo. Er is altijd ruimte voor een grap en een grol, of een goed gesprek. En intussen merk je dat je rijkwaliteiten er zienderogen op vooruit gaan. Theo kent alle wegen en lastige punten op zijn duimpje, en is niet te beroerd je daar langs te laten rijden. Theo laat je binnen een veilige marge fouten begaan, zodat je daar zelf optimaal van kunt leren. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren; niet alleen in de auto, maar ook daarbuiten wat betreft het inplannen van de lessen of de flexibiliteit in het ophalen en wegbrengen. Als iemand mij zou vragen naar een goede rijinstructeur in de regio Utrecht, zou ik Theo van harte aanbevelen.

Lisa

uit Utrecht

Dankzij Theo heb ik eindelijk mijn rijbewijs! Na 3 keer gezakt te zijn bij een andere rijschool heeft Theo me binnen no time klaargestoomd voor de vierde keer. Vanaf het moment dat ik hem redelijk hoop verloren belde dat ik mijn rijbewijs nog moest halen na 3 keer proberen. Heeft hij me vanaf het begin alle vertrouwen gegeven. En het is gelukt! Theo is een geweldige rij instructeur met heel veel ervaring. Hij benadert je op een manier die jij fijn vind, heeft alle tijd voor je en gaat voor je door het vuur. Je voelt je gewaardeerd en hij zit vol positieve energie. Het is een mooie en bijzondere man die je er door geen sleurt met plezier. Altijd vrolijk, oprecht en gezellig.

Nathalie

uit IJsselstein

Ik heb een erg leuke en leerzame tijd gehad bij Theo, wat ervoor heeft gezorgd dat ik met een goed gevoel heb kunnen afrijden en mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Theo is een ervaren instructeur die precies weet welke vaardigheden van belang zijn om je in het verkeer te kunnen redden en dit ook goed kan uitleggen. Hij rijdt daarom gevarieerde lessen en stelt zich flexibel op. Wanneer ik iets lastig vond of ergens extra uitleg over wilde gaf hij hier gehoor aan. Dit stelde mij gerust en ik had na elke les het gevoel dat ik veel had bijgeleerd. Theo is een betrokken instructeur die zich volledig inzet om te zorgen dat je je rijbewijs kunt halen. Daarnaast is hij altijd in voor een praatje, grapje of goed gesprek. Theo, bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

nathalie

Antoon

uit Bilthoven

Haal je rijbewijs bij Theo! Op mijn 42ste besloot ik toch maar eens voor mijn rijbewijs te gaan en dan is het best lastig om uit een zee van rijscholen de juiste te vinden. Bij toeval zag ik de lesauto van Theo rijden, zocht het op op internet en het sprak me direct aan omdat deze rijschool niet zo massaal is, goede resultaten boekt, helemaal niet duur is en een persoonlijke aanpak heeft. Het bleek een schot in de roos en met mijn rijinstructeur Theo klikte het vanaf de eerste les. Hij is een zeer betrouwbare man die zonder er zelf beter van te willen worden me geduldig maar trefzeker naar mijn rijbewijs heeft geloodst. Ik ben hem hier enorm dankbaar voor. Na vier maanden lessen ben ik in één keer geslaagd. Theo, enorm bedankt, ik zal je missen!

antoon

Birgit Bosch

uit Bilthoven

Theo, een hele sympathieke, slimme, gedreven en hele goede rijinstructeur! Bij Theo leer je echt goed rijden, hij zit al lang in het vak en weet daarom hoe hij jou moet leren om echt goed te rijden. hij kent alle straatjes in Utrecht en zoekt met jou dan ook die straten op waar jij veel van leert en waarvan hij weet dat je ze op je examen gereden worden. Theo geeft goede feedback waar je echt wat mee kan, en als hij ziet dat je het even moeilijk hebt zoekt hij gewoon iets rustiger wijken op zodat je weer tot rust kunt komen en daarna weer goed kan rijden bij in die drukke wijken. Daarnaast heeft Theo ook goede humor en kun je met hem een goed gesprek voeren. Kortom, zoek je een instructeur die voor jou klaar staat, je op je gemak stelt, je heel erg goed leert rijden en waar je het ook nog eens gezellig mee hebt, kies dan zeker voor Theo! De beste instructeur in Utrecht en omstreken. Theo, heel erg bedankt dat je me zo goed hebt laten rijden en voor de gezellige tijd! Ik zal je wel gaan missen naast mij in de auto!

birgit

Simone

uit Utrecht

Ik heb vele uurtjes naast Theo in zijn Captur doorgebracht, eigenlijk nooit met tegenzin. Elke les leerde je weer wat nieuws, en tegelijkertijd was er altijd tijd voor een grapje of een gesprek. Dwars door het centrum van Amsterdam rijden… Theo weet wanneer hij streng moet zijn en wanneer hij je juist je eigen gang moet laten gaan. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij een van de aller strengste examinatoren van heel het CBR, en dat zegt toch wel wat! Ik heb het gevoel dat ik voorbereid ben voor zo’n beetje alles wat er kan gebeuren op de weg. Theo, ik heb superveel van je geleerd, en niet alleen autorijden! Ik zal jou en de hele fijne auto zeker gaan missen. Heel veel liefs van Simone.

simone

Nina

uit Utrecht

Na het afronden van mijn studie vond ik het toch echt eens tijd worden om mijn rijbewijs te gaan halen. En dat is snel gegaan, theorie en praktijk in 1 x gehaald! Ik ben 1 ½ maand geleden begonnen met lessen bij Theo en ik had nog totaal geen ervaring achter het stuur. Theo is een fijne rijinstructeur met vele jaren ervaring en dat merk je! Hij weet precies de rijlessen aan te passen aan de persoon die naast hem zit, daarnaast kent hij alle rijexamen routes uit zijn hoofd en weet hij precies de valkuilen te vinden. Theo legt tijdens te lessen alles rustig en duidelijk uit zodat je met vertrouwen kan gaan rijden. Vooral de eerste lessen zijn natuurlijk erg spannend, maar Theo zorgt voor een prettige en positieve sfeer in de auto. Hij houdt zo af en toe (?) ook zeker van een lolletje, maar weet goed de balans te vinden tussen gezelligheid en serieuze leermomenten. Ik had regelmatig weken waarin ik 8 uur rijles had maar ik ben altijd met het grootste plezier achter het stuur, en naast Theo gaan zitten. Ik heb een hele fijne tijd gehad met Theo als rijinstructeur én hij heeft wat mij betreft ook nog eens een goede muzieksmaak Ook niet geheel onbelangrijk voor al die uurtjes in de auto! Theo bedankt!

nina

Lilian

uit Utrecht

Theo is een erg fijne rij instructeur die duidelijk en vriendelijk is in zijn aanpak. Er ontstaat daadwerkelijk een band tussen de instructeur en de leerling, waardoor ik me op mijn gemak voelde in de auto. Door Theo ben ik in 1 keer geslaagd.

lilian

Nadine

uit Nieuwgein

Ik heb rijles gehad van Theo Westerveld. Hij heeft mij super goed rijles gegeven en mij mentaal goed gesteund met het behalen van mijn rijbewijs. We hebben een hele toffe en leuke tijd met elkaar gehad. Als mijn rijbewijs afgepakt word kom ik zeker weer opnieuw mijn rijbewijs behalen bij Theo! Theo onwijs bedankt voor deze goeie en leuke tijd! Ik zal je nog gaan missen naast me in de auto!

nadine

Alexandra

uit IJsselstein

Super tijd gehad. Ik ben met rij angst gekomen en heb vandaag mijn rijbewijs gehaald, in één keer. De lessen heb ik gevolgd bij Theo. Erg duidelijk in zijn les geven en tussendoor tijd voor een grapje. Bedankt!!

alexdriana

Suzanne

uit Utrecht

Theo Westerveld heeft mij geweldig goed lesgegeven en in een overzienbare periode van iets meer dan een half jaar gestaag naar mijn examen begeleid. Theo is hartelijk, geduldig, duidelijk waar het nodig is en altijd in voor een gebbetje. Hij zorgt altijd voor een ontspannen sfeer en we hebben veel gelachen in de auto, maar ook hard gewerkt want we deelden hetzelfde doel: zo snel mogelijk dat felbegeerde pasje zien te behalen. Theo heel erg bedankt voor je leuke lessen, ik keek er altijd naar uit om weer met je te gaan rijden en ik ben natuurlijk heel blij met mn rijbewijs maar jammer dat ik je daardoor niet meer zie! Heel veel succes nog en ik zal je zeker aanbevelen!

suzanna

Jill

uit IJsselstein

Ik heb een super tijd gehad met Theo! Ik had vanaf moment 1 een goede klik met hem. Ik heb nooit met spanning/zenuwen gereden, zelfs niet bij mijn examen. Dit kwam mede doordat Theo mij op mijn gemak stelde. Alles wat hij uitlegde of vertelde begreep ik goed. Theo bedankt voor de leuke gesprekken en de leerzame lessen!

Ruben Vermeer

uit IJsselstein

Ik heb rijles gehad van Theo . Met een goede mix van oefening, feedback en humor zorgt hij niet alleen dat je rij bekwaam gemaakt wordt maar ook zorgt hij er ook voor dat je met een zeker en veilig gevoel achter het stuur zit. Gedreven om je goed voor te bereiden wordt je geoefend in het verkeersdeelname, krijg je maatwerk lessen en krijg je ervaring in het chauffeur zijn met een tocht naar en door Amsterdam. In overleg met Theo kon ik met een strakke planning op tijd mijn rijbewijs halen en meteen ervaring op doen tijdens een roadtrip door Scandinavië. Ik heb een goede en leerzame tijd beleefd bij Theo in de auto en zou iedereen aanraden hier te lessen en zijn rijbewijs te halen!

ruben

Borre

uit Utrecht

Ik heb op een bijzonder prettige manier in één keer mijn rijbewijs gehaald. Bij dit proces was Theo Westerveld mijn spreekwoordelijke rots in de branding. Hij heeft mij constant het vertrouwen gegeven in de onvermijdelijke goede afloop. Ook als het een keer wat minder gaat blijft Theo rustig en opbouwend. Daarnaast was het voor mij belangrijk dat er ook ruimte was voor wat gezelligheid in de auto. Leuk om te merken dat je elkaar tijdens zo’n serie lessen een beetje leert kennen. Theo, ik ga de goeie gesprekken missen. Nogmaals bedankt!

borre

Ellis

uit Utrecht

Ik heb erg fijne lessen gehad met Theo Westerveld als instructeur! Naast dat hij goede lessen geeft, is er altijd een gezellige sfeer in de auto en is hij altijd bereid je na de les af te zetten waar je wilt! Theo, ik ga je gezellige humorvolle aanwezigheid missen in de auto! Het ga je goed!

ellis

Renee

uit Bilthoven

Ik heb les gehad van Theo Westerveld, en deze week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb de lessen als erg prettig en deskundig ervaren. De lessen zijn goed opgebouwd zodat je stap voor stap leert om te rijden. Ook weet de instructeur goed aan te geven waar je als leerling nog aan moet werken en helpt je ook om deze punten te verbeteren. Ik heb een hele gezellige tijd gehad en zou Theo zeker aan raden!

rene

Saskia

uit Utrecht

Ik heb mijn rijlessen bij Theo als zeer prettig ervaren. Hij is een goede instructeur en ik ging met plezier naar de lessen. Ik ben in een keer geslaagd en ben dan ook erg tevreden!

saskia

Niels

uit Utrecht

Dankzij de zeer vakbekwame Theo ben ik vandaag geslaagd! Hartstikke bedankt voor je geduld en je vertrouwen in mij! Ik zal de gezellige uurtjes missen. Je bent een topvent! Groetjes Niels

Robin

uit Utrecht

Ik heb een hele leuk tijd gehad met Theo, hele lieve man en houd wel van een grapje. Hij heeft mij heel goed leren autorijden. Hij kan streng zijn, maar is belangrijk voor je zelf anders leer je het niet. maar hij is wel streng alleen als het moet. Door de gezelligheid vlogen deze uren zo voorbij na de lange rijlessen.! Theo blijft altijd kalm en is gezellig in de auto, zal nooit tegen je schreeuwen, dus wil mensen aanraden om bij Theo te gaan lessen. Groetjes Robin

robin

Joost

uit Nieuwegein

Ik heb geweldig leuke lessen gehad bij Theo! Hij is altijd netjes op tijd en heel goed bereikbaar. Het in plannen van lessen ging altijd flexibel en hij is ruim beschikbaar. Hij is bereid om net dat beetje extra te doen voor zijn klanten en dat is prettig. Tijdens de lessen is het een balans van gezelligheid en leren. Hij is streng wanneer het moet. Kortom, ik raad het zeker aan om te lessen bij Theo als je op een prettige manier je rijbewijs wil halen in korte tijd!

joost