Rijschool Inzicht: de beste rijschool van Utrecht!

Wil je rijlessen volgen bij de beste rijschool van Utrecht?  Op een veilige, comfortabele en gezellige manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool Inzicht aan het juiste adres.

RIS

Rijschool Inzicht maakt gebruik van de methode Rij-opleiding in Stappen (RIS). Je rij-opleiding is opgedeeld in verschillende modules.

  • Module 1: je leert de auto beheersen en bedienen.
  • Module 2: je leert een aantal eenvoudige bijzondere manoeuvres en om te gaan met verkeerssituaties.
  • Module 3: je leert de moeilijke bediening, beheersing, manoeuvres en situaties.
  • Module 4: je leert veilig en verantwoord rijden.

De eerste 2 modules worden getoetst door de RIS instructeur van Rijschool Inzicht. Module 3 wordt getoetst door een examinator van het CBR, dit is de tussentijdse toets. De 4e module wordt afgesloten met het praktijkexamen.

Zelfvertrouwen

De modules geven structuur aan de lessen. Door de verschillende toetsmomenten weet je waar je aan toe bent, waar je staat en waar je nog aan moet werken. Tegelijkertijd weet je ook wanneer je er echt klaar voor bent. Je gaat daardoor vol vertrouwen het praktijkexamen in.

Beste rijschool UtrechtTheoriecursus

Je theorie haal je natuurlijk ook bij de beste rijschool in Utrecht. Volg onze theoriecursus en slaag gegarandeerd binnen een dag. In onze zelfontwikkelde lesmethode nemen we alle vragen met je door en leren we je ezelsbruggetjes waar je dingen makkelijker kunt onthouden. Door de intensieve benadering begrijp je de stof ook echt.

Proefles

We raden je aan om eerste een proefles te volgen. Zo kunnen wij een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen en jij hebt een beter beeld van Rijschool Inzicht. Meld je vandaag aan bij de beste rijschool van Utrecht en start met rijlessen bij Rijschool Inzicht.

  Contact         Tarieven