De leukste autorijschool in Utrecht

Op zoek naar een leuke en deskundige autorijschool in Utrecht? Dan ben je bij Rijschool Inzicht aan het juiste adres. Bij ons haal je op een comfortabele en veilige manier je rijbewijs in Utrecht en omstreken.

Waarom kies je voor Rijschool Inzicht?

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een rij-opleiding op maat
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag rijlessen mogelijk
  • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet
  • Rijles in een nieuwe comfortabele lesauto
  • Deskundige rij-instructeurs

Rij-opleidingen

Je kunt al starten met rijlessen als je 16,5 jaar bent. Dit is het 2todrive programma waarbAutorijschool Utrechtij je start met rijlessen als je 16,5 jaar bent. Als je 17 jaar bent, mag je praktijk-examen doen. Als je slaagt, mag je tot je 18e alleen rijden onder begeleiding van een zelf opgegeven begeleider.

Rijschool Inzicht heeft ook speciale rij-opleidingen voor mensen met ASS, ADHD of faalangst. Je kunt ook een cursus voor gevorderden of opfriscursus volgen.

Naast praktijk-examen doe je ook theorie-examen. Bij ons kun je een theorie-cursus volgen. In 1 dag oefenen we alle vragen met je en leren we je gemakkelijk te onthouden ezelsbruggetjes. Na deze cursus slaag je gegarandeerd in 1 dag voor je theorie-examen.

Proefles

We raden je aan om een gratis proefles te volgen bij onze autorijschool in Utrecht. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen en jij krijgt een beter beeld van ons als autorijschool in Utrecht. Onze ervaren en enthousiaste rij-instructeurs staan klaar om je alles over autorijden te leren en je veilig op weg te helpen.

  Contact         Tarieven