De leukste autorijschool in Nieuwegein en omstreken

Haal je rijbewijs bij de leuke autorijschool in Nieuwegein en omstreken: Rijschool Inzicht! Onze deskundige, ervaren en gezellige instructeurs staan klaar om je alles over autorijden te leren. Door onze enthousiaste aanpak is het altijd gezellig in de auto. We helpen je veilig de weg op.

Voordelen

Waarom kies je voor Rijschool Inzicht?

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een rij-opleiding op maat
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag rijlessen mogelijk
  • Rijles in een nieuwe comfortabele lesauto
  • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet

Rij-opleidingen

Je kunt al starten met rijlessen als je 16,5 jaar bent. Naast reguliere en spoed rijopleidingen kun je bij ons ook terecht voor cursussen voor gevorderden en opfriscursussen. Ook hebben wij speciale rij-opleidingen voor mensen met ASS, ADHD of faalangst.

Autorijschool Nieuwegein

Gegarandeerd slagen voor theorie

Volg een theoriecursus bij autorijschool Nieuwegein en slaag gegarandeerd voor je theorie-examen. Met onze eigen lesmethode oefenen we alle vragen met je en leren we je handige ezelsbruggetjes. Door de intensieve benadering begrijp je stof ook echt.

Proefles

We raden je aan om eerst een proefles te volgen. Tijdens deze les maak je kennis met de instructeur van Rijschool Inzicht en met de lesauto. Op basis van de proefles kunnen wij inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen en welk pakket het beste bij jou past. En jij krijgt een beter beeld van ons en onze lesmethode.
Meld je vandaag nog aan voor een proefles en start bij je autorijschool in Nieuwegein.

  Contact         Tarieven