Autorijlessen in Utrecht: de leukste manier om je rijbewijs te halen

Wil je autorijlessen in Utrecht volgen? Dan ben je bij Rijschool Inzicht op het juiste adres om op een veilige, comfortabele en leuke manier je rijbewijs te halen.

RIS: rijopleiding in stappen

Rijschool Inzicht maakt gebruik van de methode rijopleiding in stappen (RIS). Deze methode bestaat uit vier modules en wordt steeds afgesloten met een toets. De eerste twee modules worden getoetst door de RIS instructeur van Rijschool Inzicht. De 3e modules wordt getoetst door de examinator van het CBR. Dit is een zogenaamde tussentijdse toets. De 4e en laatste module wordt afgelopen met het praktijk-examen.

Voordelen van RIS:

  • Hogere slagingskans
  • Veiliger autorijdenAutorijlessen Utrecht
  • Duidelijke structuur met modules, handelingen en scripts
  • Zelfstandig leren van scripts
  • Je weet waar je aan toe bent, hoe je er voor staat en waar je nog aan moet werken. En dus ook wanneer je er klaar voor bent. Zo ga je zelfverzekerd naar je praktijkexamen.

Rij-opleidingen

Je kunt al autorijlessen in Utrecht volgen van 16,5 jaar. Naast reguliere en spoedopleidingen hebben we ook speciale rij-opleidingen voor mensen met ASS, ADHD of faalangst. Ook voor cursussen voor gevorderden of opfriscursussen kun je bij ons terecht.

Aantal lessen

Om in te kunnen schatten hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket voor jou geschikt is, raden we je aan om eerst een proefles te volgen. Zo krijg jij een beter beeld van onze rijschool en kunnen wij jou adviseren welk pakket het beste bij jou past. Start vandaag nog met autorijlessen in Utrecht en meld je aan voor een proefles.

  Contact         Tarieven