Autorijles in Utrecht: veilig op weg bij Rijschool Inzicht

Wil je autorijles in Utrecht volgen? En ben je op zoek naar een rijschool waar je op een comfortabele, veilige maar ook leuke manier je rijbewijs kunt halen? Dan zit je goed bij Rijschool Inzicht!

Je kiest voor Rijschool Inzicht omdat:

  • we een hoog slagingspercentage hebben
  • we voor iedereen een rij-opleiding op maat hebben
  • je ook ‘s avonds en op zaterdag rijlessen kunt volgen
  • je thuis wordt opgehaald en ook weer thuis wordt afgezet
  • je lest in een comfortabele, nieuwe lesauto
  • we werken met deskundige, ervaren en gezellige rij-instructeurs

ASS, ADHD en faalangst

Autorijles iAutorijles Utrechtn Utrecht is niet voor iedereen even makkelijk. Zo lopen mensen met ASS vaak tegen problemen en onbegrip op. Niet bij Rijschool Inzicht. Wij bieden speciale rij-opleidingen voor mensen met ASS, ADHD of faalangst. Kandidaten met ASS of ADHD kunnen even goed autorijden als ieder ander. Ook de examen-eisen zijn voor iedereen gelijk. De weg naar het examen toe gaat iets anders. Onze ervaren en deskundige instructeurs hebben een speciale opleiding gevolgd om jou hierin te begeleiden.

Theorie-examen

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Met de theorie-cursus van Rijschool Inzicht haal je je theorie-examen in 1 dag. We gebruiken een zelf ontwikkelde lesmethode waarbij we alle vragen met je doornemen. De intensieve begeleiding zorgt dat je de stof ook echt begrijpt.

Gratis proefles

Meld je nu aan voor een gratis proefles. Aan de hand van deze les kunnen wij een inschatting maken hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij je past. En tegelijkertijd krijg jij een beter beeld van ons als autorijschool. Start je autorijles in Utrecht en meld je aan bij Rijschool Inzicht.

  Contact         Tarieven